Hyperhidrosis behandeling oksels

Hyperhidrosis behandeling okselsZweten kan erg onprettig zijn en zorgt voor onaangename geuren. Dit kan in een sociale situatie zorgen voor ongemakkelijke momenten. Botoxinjecties zijn een van de vele manieren om zweten te voorkomen. Met botox zal je een halfjaar geen last hebben van zweten. Een andere hyperhidrosis behandeling oksels is miraDry. miraDry zorgt ervoor dat je nooit meer last hebt van overmatig zweten.

Hyperhidrosis behandeling oksels

Er bestaat een groot aanbod aan behandelmethodes dat zweten verhelpt als deodorant of parfum niet voldoende is. De hyperhidrosis behandeling kan een botoxinjectie zijn, maar ook maakt de Roosevelt kliniek gebruik van iontoforese en miraDry. Bij sommigen is een anitransparant genoeg om de hele dag niet meer te zweten, maar bij anderen schiet het middel vaak tekort. Een hyperhidrosis behandeling helpt mensen die zich onzeker voelen over zweetplekken en zweetgeuren. In het sociale leven kan overmatig zweten slopend zijn voor het zelfbeeld van een persoon en bijdragen aan emotionele schade.

behandeling van hyperhidrosis

Bij een botoxbehandeling wordt er een injectie in de huid gespoten waardoor je ongeveer een halfjaar geen last hebt van zwetende oksels. De hyperhidrosis behandeling kent vele methoden. Iontoforese is bijvoorbeeld een methode waarbij een elektrisch stroompje door de zweetklieren wordt geleid en die vervolgens uitschakelt. De methode werkt vooral goed bij handen en voeten. miraDry maakt zelfs de zweetklieren kapot op een zorgvuldig afgestemde manier met microgolven. Als je geïnteresseerd bent, staat er meer informatie op deze website. In Leiden bij de Rooseveltstraat kan je langskomen voor een afspraak. De Roosevelt kliniek past alle methodes toe en zal jou helpen, zodat jij voortaan geen last meer hebt van zweetplekken en zweetgeuren.

verschillende behandelingen hyperhidrosis

Alle behandelingen zijn bedoeld om de zweetklieren op de gewenste plek uit te schakelen. Botox zorgt ervoor dat je een halfjaar geen last meer hebt van overmatig zweten. Deze Hyperhidrosis behandeling oksels kun je elk halfjaar weer toepassen voor een blijvend gewenst effect. De botoxinjectie bereikt het beste resultaat ongeveer na twee weken. Daarna heb je geen last meer van ongewenst zweten. MiraDry is een methode waar de Roosevelt kliniek al erg veel ervaring mee heeft opgedaan. De behandeling weet op succesvolle wijze de zweetklieren kapot te maken.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst.

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen