Zweetoksel behandeling Westland

Zweetoksels zijn een vaak voorkomende irritatie, maar gelukkig ook gemakkelijk te behandelen. Zweetoksel behandeling Westland kan de oplossing bieden. Zo kunnen zweetoksels door botox tijdelijk behandeld worden, of permanent met een miraDry behandeling.

Zweetoksels

Bijna alle mensen hebben last van zweetoksels. Er bestaan echter ook gevallen waarbij reguliere antitranspiranten niet genoeg tegenwerking geven. Een gevolg hiervan kan schaamte zijn in sociale situaties in het openbaar of zelfs op de werkvloer. Gelukkig is er zweetoksel behandeling Westland om van deze onnodige irritatie af te komen.

Zweetoksel behandeling Westland

Bij de Roosevelt kliniek worden verschillende behandelingen uitgevoerd. Als eerste optie wordt het lokale middel aluminiumchloride gebruikt. Als dit niet voldoende resultaat oplevert wordt iontoforese aangeraden: een behandeling waarbij een zwakke stroom op de zweetklieren wordt gezet om ze te deactiveren. Dit kan ook bij handen of voeten gedaan worden.
Het beste resultaat wordt echter meestal met botox of miraDry behaald.

Botox behandeling

Botox, ook wel botuline toxine, is een eiwit dat in oplossing met een naald tussen de huid en vet gespoten wordt om zweten te stoppen. Op de huid kunnen bultjes ontstaan nadat het toegediend wordt. Enkele dagen later wordt de werking van de botox waarneembaar en na twee weken is de werking op zijn best. Dit blijft zo voor drie tot zes maanden, waarna de botox uitwerkt en opnieuw aangebracht moet worden om de werking te behouden. De tijdelijke werking van het middel is een nadeel, maar het resultaat is wel uitstekend.

MiraDry

De miraDry als zweetoksel behandeling Westland werkt aan de hand van microgolven die de zweetklieren verwarmen tot ze stuk gaan. Dit heeft een permanent effect, omdat zweetklieren niet door het lichaam worden hersteld. De site biedt meer informatie over miraDry. Als een van de koplopers in het gebruik van miraDry heeft de Roosevelt kliniek erg veel ervaring met de behandeling.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze medisch specialisten voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in onze prijslijst.

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen