Hevig transpireren oksels

Hevig transpireren okselsZweetoksels kunnen erg hinderend zijn, maar zijn op makkelijke manier te behandelen. Een van de behandelingen die een tijdelijke oplossing biedt is een botox behandeling. Een permanente oplossing is de miraDry behandeling. Ga bij hevig transpireren oksels in Leiden naar de Roosevelt kliniek.

Hevig transpireren oksels

Iedereen heeft wel eens last van zweetoksels, maar de vatbaarheid voor hevig transpireren oksels verschilt sterk per individu. Bij de meesten biedt een een gangbaar middel zoals antitransparant een oplossing. Bij de mensen waar een dergelijk middel niet werkt kan er schaamte ontstaan. Zweetplekken en zweetgeuren bij sociale gelegenheden, zoals op de werkplaats, zijn vervelende zaken om mee te leven. Gelukkig biedt de Roosevelt kliniek in Leiden een zweetoksel behandeling aan.

Behandelen hevig transpireren

Tegen hevig transpireren oksels bestaan meerdere behandelingen. Vaak wordt eerst gebruik gemaakt van aluminiumchloride dat op recept van een dermatoloog te krijgen is. Voor mensen bij wie dit middel niet werkt, wordt een van de verschillende behandelmethodes aangeboden. Iontoforese is een methode die vaak bewezen is goed te werken bij mensen die te veel zweten. Bij de behandeling wordt een zwakke stroom door de plekken geleid waar te veel wordt gezweet. De behandeling werkt erg goed om zweten bij handen en voeten tegen te gaan. Botox is een zeer populaire methode waarvan het succes min of meer gegarandeerd is. miraDry is de behandeling voor mensen die voorgoed van hevig transpireren oksels af willen komen.

Verschil in behandeling van oksels

Botox staat eigenlijk afgekort voor botuline toxine, een eiwit. Het eiwit gaat het hevig transpireren oksels tegen. De injectie van botox wordt ingespoten ongeveer bij de overgang van de huid naar het vetweefsel. Na twee weken wordt het effect van het eiwit optimaal en zal het werkzaam blijven tot ongeveer een halfjaar. De behandeling kan vervolgens herhaald worden. Soms kan blijken dat de herhaaldelijke behandeling kan bijdragen aan het verlengen van het effect van de botox. Botox is erg betrouwbaar, maar heeft als enige nadeel de tijdelijke werking. Bij miraDry heb je het probleem van tijdelijkheid niet. Bij de behandeling worden de zweetklieren zodanig verhit dat de zweetklieren kapot zullen gaan en niet meer terug groeien. De Roosevelt kliniek was al heel erg vroeg bij het gebruik van miraDry en heeft de nodige ervaring ermee..

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de zie prijslijst.

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen