Heb je last van zweetoksels?

Ongeveer 1 tot 3% van de bevolking heeft last van overmatig zweten. Meer dan de helft van deze mensen heeft last van zweetoksels, in meer of mindere mate. Zweetoksels kunnen erg hinderlijk zijn en het dagelijkse leven beperken. Dit is niet nodig, want zweetoksels kunnen effectief behandeld worden.

Behandelingen voor zweetoksels

Er bestaan verschillende behandelingen voor zweetoksels. (klik hier voor meer info) Er zijn echter twee behandelingen het meest effectief. De ene is behandeling met een toxine, echter dit werkt maar tijdelijk. Deze behandeling zorgt ervoor dat de zweetkliertjes het zweet niet kunnen uitscheiden. Deze behandeling werkt voor 3-5 maanden en moet dan weer herhaald worden. Een behandeling die op lange termijn effectief is de miraDry behandeling. Deze schakelt de zweetkliertjes definitief uit. Gemiddeld wordt de zweetproductie 80% minder na behandeling van de oksels. Meer dan 80% van de behandelde personen is in 1 behandeling van de klachten af.

Consult medisch specialist

Om goed te bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is, is het verstandig om een consult te hebben met de medisch specialist. De medisch specialisten zijn gespecialiseerd in hyperhidrosis en kunnen u voorlichten over de verschillende behandelingen, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Wij nemen contact met u op!

Als u het contact formulier hebt ingevuld, wordt er door ons met u contact opgenomen. U kunt dan ook al enkele vragen stellen en kan er een consult bij de medisch specialist worden ingepland. Indien gewenst kan er ook al meteen een behandeling worden afgesproken. Vul het formulier in en u bent binnenkort van uw zweetoksels af!

    Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?


    Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier en de experts van de Roosevelt kliniek nemen contact met u op.    Geen wachttijden voor behandeling

    Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

    Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen