Overmatig transpireren oksels

Overmatig transpireren okselsOvermatig transpireren oksels is een heel vervelend verschijnsel, waar jij en de mensen om je heen last van kunnen hebben. Gelukkig zijn er veel methodes om het overmatig zweten tegen te gaan. De verschillende methodes worden aangeboden door de Roosevelt kliniek, bijvoorbeeld: een botox behandeling waardoor je voor ongeveer een halfjaar geen last hebt van zwetende oksels. Ook is er een nieuwe methode, miraDry, die het transpireren volledig tegengaat.

Overmatig transpireren oksels

Wanneer je last hebt van overmatig transpireren oksels is het gebruik van parfum of deodorant niet altijd voldoende. Soms is het gênant om altijd maar zwetende oksels te hebben. De Roosevelt kliniek heeft daarom een breed scala aan behandelmethodes. Veel gebruikte behandelingen zijn: een botoxinjectie, miraDry en iontoforese. Je zult zien dat na een van de behandelingen je geen last meer hebt van overmatig transpireren oksels. Dit zal bijdragen aan het herstellen van je zelfbeeld en mentale welzijn. In sociale situaties zoals op de werkplaats, in een relatie of elders zal je meer zelfvertrouwen hebben door het ontbreken van de onaangenamen geuren en zweetplekken van vroeger.

De wijze van behandeling

Er is een verschil in de behandeling van overmatig transpireren oksels. Bij iontoforese wordt met stroom de zweetklieren uitgezet. De plekken waar je last hebt van zweten worden in een waterbad gedaan. Iontoforese is heel erg effectief bij handen, voeten en oksels. Met botox kun je ook het transpireren voor een halfjaar verhelpen. Met miraDry kun je zelfs helemaal stoppen met overmatig transpireren oksels. Voor meer informatie kun je terecht op de site van de kliniek. miraDry. Bij de kliniek in Leiden passen ze al deze methodes toe. Kom daarom langs bij de Roosevelt kliniek voor een afspraak. De dermatologen daar zullen je goed helpen om van overmatig transpireren oksels af te komen.

Verschillende behandelingen overmatig transpireren oksels

De verschillende behandelingen zijn allemaal erg effectief. Bij een botoxinjectie begint de werking alleen pas na ongeveer twee weken en duurt de werking ongeveer een halfjaar voort. Na dit halfjaar kun je weer terecht bij de kliniek voor een volgende behandeling. De Roosevelt kliniek heeft ook veel ervaring met miraDry. Hiermee worden de zweetklieren volledig stuk gemaakt en zal je permanent genezen zijn van overmatig transpireren oksels.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen