Overmatig transpireren

overmatig transpirerenAls het lichaam tijdens inspanning warmer wordt ga je zweten om af te koelen. Hyperhidrosis is een verschijnsel dat inhoudt dat je te veel zweet. Overmatig transpireren kan voor sommigen een nare ervaring zijn en zorgt voor een zekere schaamte in het omgangsleven. Om het probleem dat zweten teweeg brengt op te lossen kun je bij een dermatoloog terecht om vast te stellen wat voor behandeling je daarvoor nodig hebt. Een botoxinjectie is daarvan een goed voorbeeld. Na de injectie kun je probleemloos door het leven gaan zonder te zweten voor ruim een aantal maanden. MiraDry is ook een geweldige oplossing die permanent de overactieve zweetklieren uitroeit. Bij de Roosevelt kliniek passen ze beide methoden succesvol toe.

Overmatig transpireren

Overmatig transpireren kan over het gehele lichaam voorkomen. De kliniek biedt een scala aan behandelingen aan die ervoor kunnen zorgen dat je voortaan zonder overmatig te zweten kan leven. De technieken die ze toepassen kunnen variëren van Botoxinjecties tot iontoforese. Allemaal zijn ze succesvol gebleken. Door het grote aanbod aan behandelingen zit er altijd wel iets tussen waar jij je prettig bij voelt. Na de behandelingen hoef je je niet meer te schamen voor overmatig zweten. De zweetklieren worden bij de kliniek vakkundig behandeld. De kliniek maakt gebruik van ongevaarlijke methoden die effectief het overmatig transpireren aanpakken.

behandelen overmatig transpireren

De technieken zijn erg divers. Iontoforese is een behandeling waarbij de zweetklieren onder spanning worden gezet met elektrische impulsen. De zweetklieren worden door deze schokjes uitgeschakeld. Botoxinjecties zijn ook erg populair. Een eiwit wordt in de huid gespoten waar de zweetklieren overactief zijn om zo overmatig transpireren te laten stoppen. MiraDry is een zeer bijzondere methode die met microgolven de zweetklieren dusdanig verhitten om vervolgens permanent kapot te worden gemaakt. Voor meer informatie over miraDry heb je deze handige link. miraDry.

Overmatig transpireren laten behandelen

Botox is altijd erg succesvol gebleken bij het aanpakken van overmatig transpireren. Het enige nadeel is dat de werking van het eiwit niet permanent is. Door de tijdelijke werking kun je steeds herhaaldelijk naar de kliniek komen voor een nieuwe injectie. Botox werkt ongeveer een halfjaar en bereikt het mooiste effect ongeveer twee weken na de toepassing. Ook is botox erg ongevaarlijk met minimale bijwerkingen. MiraDry is een perfecte behandeling, doordat de onprettige zweterige plekken door de toepassing van deze methode permanent zweetvrij worden gemaakt. De zweetklieren worden door verhitting onschadelijk gemaakt. De kliniek heeft al jaren ervaring met miraDry en was er vanaf het begin al snel bij met de toepassing van deze behandeling. Kom langs bij de Roosevelt kliniek voor een goede behandeling.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst.

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen