Veel zweten

veel zwetenBepaalde mensen zweten meer dan anderen. Veel zweten kan soms vervelend zijn, omdat het ongemakkelijk kan zijn in sociale situaties. Als iemand meer zweet dan normaal noemen we dat hyperhidrosis. Hyperhidrosis is gemakkelijk op te lossen door naar de Roosevelt kliniek te gaan. Bij de kliniek is er een breed aanbod aan behandelingen, waaronder botoxinjecties en miraDry.

Veel zweten

Veel zweten kan voortkomen uit stress, maar kan ook beïnvloed worden door meerdere factoren. Vaak manifesteert het overmatig zweten zich in de handen, voeten, het gezicht of tussen de billen en liezen. Een dermatoloog kan voor jou vaststellen wat jouw behoeften zijn wat betreft een behandeling om het zweten te doen stoppen. Een botoxinjectie is bijvoorbeeld een populaire behandeling. Iontoforese en miraDry worden ook erg vaak toegepast. Sommige mensen die veel zweten schamen zich daar erg voor. Na een dergelijke behandeling hoef je je niet meer te schamen voor veel zweten in sociale situaties.

Behandeling van veel zweten

De methoden zijn erg divers en werken allemaal op effectieve wijze. Botox is een eiwit dat je inspuit bij de plek waar je last hebt van hyperhidrosis. De eiwitten zullen de zweetklieren blokkeren waardoor je geen last meer zal hebben van veel zweten. Een andere methode is iontoforese. Een schok wordt aan de huid gegeven waardoor de zweetklieren uitgeschakeld worden. MiraDry is een methode die de zweetklieren permanent uitroeit. De methode berust op microgolven en is erg veilig en succesvol gebleken. Op de site kom je meer te weten over miraDry en waar de methode op berust.

De methodes

Al heel vroeg is de Roosevelt kliniek zich bezig gaan houden met miraDry. Deze effectieve behandeling maakt de zweetklieren op de gewenste plek stuk. De zweetklieren zullen na de behandeling niet meer terug groeien. Botox is ook een vaak toegepaste behandeling. Botox heeft echter een tijdelijke werking. De werking van botox duurt normaliter vier tot zes maanden. Nadat de botox is uitgewerkt kan je gerust terug komen voor een nieuwe behandeling.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst.

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen