Wat te doen tegen zweten

wat te doen tegen zwetenSommigen hebben erg veel last van transpiratie die leidt tot zeer onaangename geuren. Ze vragen zich dan af wat te doen tegen zweten. Er zijn gelukkig verscheidene methoden die worden toegepast bij de Roosevelt kliniek. Van botoxinjecties die het zweten laten stoppen voor ongeveer een halfjaar tot de nieuwe miraDry behandeling. MiraDry maakt de zweetklieren stuk en is erg veilig.

Wat te doen tegen zweten

Soms is enkel het gebruik van een deodorant of parfum volstrekt onvoldoende en moet er gekeken worden naar andere opties wat te doen tegen zweten. De Roosevelt kliniek biedt veel verschillende behandelingen aan, waaronder: botoxinjecties, iontoforese en de nieuwe, sterke miraDry behandeling. Voor meer informatie over miraDry kan je terecht op de website. De kliniek past al deze methodes toe en helpt jou met het verhelpen van alle onaangenaamheden die het zweten tot stand brengt. De kliniek weet wel wat te doen tegen zweten. Kom daarom in Leiden langs voor een afspraak.

Hoe behandel je zweten

Er zijn veel methoden wat te doen tegen zweten. Bij iontoforese wordt een ongevaarlijke stroom door de huid geleid waar de zweetklieren zich bevinden waardoor die worden uitgeschakeld. Bij handen en voeten is de behandeling heel erg effectief. Botox is een eiwit dat het zweten afremt en werkt ongeveer vier tot zes maanden. Botox is een hele populaire methode en wordt al heel erg lang toegepast. Verder is miraDry een methode die de zweetklieren verwijdert waardoor je permanent verlost bent van onaangenaam zweten. De Roosevelt kliniek maakt al lang gebruik van deze methode. Het succes van miraDry is gegarandeerd.

Op welke manieren behandel je zweten

MiraDry is een behandeling waarbij de zweetklieren worden verhit totdat ze stuk gaan. Tegelijkertijd wordt de huid onder verdoving gekoeld zodat de rest van de huid niet ongewenst beschadigt. De zweetklieren zullen na de miraDry behandeling niet meer terugkomen. Bij de Roosevelt kliniek hebben ze al lang ervaring met de miraDry behandeling. Botox werkt ook heel goed tegen zweten, maar het effect van botox is tijdelijk. Je kunt steeds terugkomen voor een nieuwe behandeling. In Leiden weten ze wat te doen tegen zweten.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst.

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen