Zweetoksel behandeling Delft

Zweetoksels kunnen erg veel last veroorzaken, maar vallen makkelijk te behandelen. Zo is er een tijdelijke behandeling, die een oplossing biedt door spierverslapper injecties. Verder is er een blijvende oplossing de miraDry behandeling. Zweetoksel behandeling Delft wordt uitgevoerd in de Roosevelt kliniek.

Overmatig zweten

Zweetoksels zijn voor iedereen wel een ergernis. Sommigen hebben er meer last van dan anderen. Als de gangbare middelen zoals deodorant niet goed werken, kan dit beschamende en beperkende sociale situaties opleveren. Met zweetoksels bezig moeten zijn op het werk of in het privé is dan ook erg storend. Gelukkig bestaat er een zweetoksel behandeling Delft.

Zweetoksel behandeling Delft

Zweetoksels kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Vaak probeert men eerst een lokaal middel, zoals aluminiumchloride. Bij ernstige gevallen is dit niet voldoende en kan iontoforese gebruikt worden. Er wordt dan een zwakke stroom over de zweetklieren gezet, die ze uitschakelt. Dit kan ook voor de handen en voeten gebruikt worden. Het beste resultaat wordt echter met spierverslapper of miraDry verkregen.

Tijdelijke behandeling

zweetoksel behandeling Delftspierverslapper, is een eiwit dat zweetuitscheiding tegengaat. De naald gaat tot ongeveer de hoogte van de overgang tussen huid en vet door het weefsel. Na het inspuiten kunnen kleine bultjes vormen. Na twee tot vier dagen is er effect te merken van de behandeling, dit effect is na twee weken optimaal. De stof blijft drie tot zes maanden werkzaam, waarna de behandeling opnieuw kan worden ondergaan. spierverslapper is zeer effectief, maar nadelig is de tijdelijke werking ervan.

Permanente behandeling

Een miraDry zweetoksel behandeling Delft heeft een permanent effect. De techniek is gebaseerd op het feit dat microgolven de zweetkliertjes opwarmen tot ze kapot gaan. Deze kapotte klieren worden niet gerepareerd, wat het effect permanent maakt. Op de site is meer info te vinden over miraDry. De Roosevelt kliniek was een voorganger bij het gebruik van miraDry en de kliniek heeft daardoor veel ervaring opgebouwd met de techniek.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de spierverslapper en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen