Zweetoksel behandeling Katwijk

Zweetoksels kunnen van grote last zijn, maar er valt gemakkelijk iets aan te doen. Zo kan je behandeld worden met spierverslapper injecties, wat tijdelijk werkt. Maar tegenwoordig zijn er ook blijvende oplossingen, zoals de miraDry behandeling. Ga voor zweetoksel behandeling Katwijk naar de Roosevelt kliniek. zweetoksel behandeling katwijk

Overmatig zweten behandelen

De meesten hebben wel eens last van zweetoksels. Bij sommigen is dit een frequenter probleem dan bij anderen. Gangbare middelen, zoals deodorant, kunnen soms niet genoeg zijn. Hierdoor kunnen ongemakkelijke of zelfs beschamende sociale situaties ontstaan. Onnodig bezig moeten zijn met zweetoksels levert dus veel ergernis op, maar gelukkig is er een zweetoksel behandeling Katwijk.

Zweetoksel behandeling Katwijk

Een zweetoksel behandeling Katwijk kan op meerdere manieren gebeuren. Meestal wordt eerst een lokaal middel geprobeerd, zoals aluminiumchloride. Bij ernstigere zweetoksels kan dit niet voldoende zijn, waardoor een andere methode zoals iontoforese toegepast moet worden. Er wordt bij deze behandeling een zwak stroompje op de zweetklieren gezet, om deze uit te schakelen. Deze methode kan ook op handen of voeten toegepast worden. Het beste resultaat wordt dikwijls wel met spierverslapper of miraDry verkregen.

spierverslapper

spierverslapper is een eiwit dat zweetuitscheiding remt. Voor het aanbrengen gaat een naald de huid in tot bij de overgang naar vetweefsel. Na de behandeling kunnen kleine bultjes opkomen. Twee tot vier dagen na de behandeling wordt het effect merkbaar en na twee weken is het effect op zijn best. Een spierverslapper zweetoksel behandeling Katwijk is drie tot zes maanden merkbaar, waarna er opnieuw behandeld kan worden. spierverslapper is een zeer effectieve stof, maar heeft de tijdelijke werking als grootste nadeel.

MiraDry

De miraDry behandeling werkt door zweetkliertjes met microgolven op te warmen tot ze stuk gaan. De kapotte kliertjes kunnen niet hersteld worden, waardoor de miraDry zweetoksel behandeling Katwijk een permanent effect heeft. U kunt op de site meer info vinden over miraDry. De Roosevelt kliniek heeft als een van de voorgangers gebruik gemaakt van miraDry, waardoor binnen de kliniek veel ervaring is opgedaan met deze techniek.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de spierverslapper en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen