Zweetoksel behandeling Leiden

zweetoksel behandeling leiden Zweetoksels kunnen erg vervelend zijn, maar zijn gemakkelijk te behandelen. Een behandeling die een tijdelijke oplossing biedt is een spierverslapper injectie. Een blijvende oplossing is de miraDry behandeling. Ga voor zweetoksel behandeling Leiden naar de Roosevelt kliniek.

Zweetoksel behandeling Leiden

Iedereen vindt zweetoksels vervelend. De vatbaarheid voor zweetoksels verschilt sterk per persoon. De meesten hebben genoeg aan gangbare middelen, zoals antitranspirant. Als dit niet werkt is de kans groter op schaamte en beperkingen in sociale situaties. Het is erg vervelend om continu op werk of privé bezig te moeten zijn met natte plekken onder de oksels. Gelukkig is er een zweetoksel behandeling Leiden.

Tijdelijk of permanent behandelen zweetoksels?

Er zijn meer behandelingen mogelijk tegen zweetoksels. Vaak wordt eerst een lokaal middel gebruikt, zoals aluminiumchloride. Voor ernstige zweetoksels is dit echter niet genoeg. Een behandeling die voor sommigen erg goed kan werken is iontoforese. Hierbij wordt een zwakke stroom op de zweetklieren gezet om ze uit te schakelen. Dit werkt ook bij overmatig zweten bij handen en voeten. De beste resultaten worden echter met spierverslapper injecties of de miraDry behandeling behaald.

spierverslapper behandeling

spierverslapper een eiwit dat de uitscheiding van zweet tegengaat. De injecties worden ter hoogte van de overgang van huid naar vetweefsel ingespoten. Hierdoor kunnen kleine bultjes te zien zijn. Na twee tot vier dagen wordt het effect zichtbaar en na twee weken optimaal.spierverslapper blijft werkzaam voor drie tot zes maanden, waarna de behandeling herhaald kan worden. Een behandeling met spierverslapper is uitermate effectief, maar heeft als nadeel de tijdelijke werking.

MiraDry

Zweetoksel behandeling Leiden met miraDry heeft een permanent effect. De techniek maakt gebruik van microgolven, die de zweetkliertjes verhitten tot ze kapot gaan. Kapotte zweetkliertjes worden niet opnieuw gemaakt, waardoor het effect permanent is. Op de site vindt u meer informatie over miraDry. De Roosevelt kliniek is een van de voorgangers in het gebruik van deze techniek en heeft veel ervaring opgebouwd met het gebruik hiervan.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de spierverslapper en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen