Zweetoksel behandeling Noordwijk

Zweetoksels zijn erg vervelend, maar ook gemakkelijk te behandelen. Zo zijn er tijdelijke en permanente oplossingen. spierverslapper injecties hebben een tijdelijke werking, terwijl miraDry een blijvende werking biedt. Zweetoksel behandeling Noorwijk wordt uitgevoerd door de medisch specialist van de Roosevelt kliniek.

Ernstige zweetoksels

Iedereen kan wel eens last hebben van zweetoksels. In enkele gevallen is het erger, waardoor reguliere producten zoals deodorant niet werkzaam genoeg zijn. Dit kan schaamte veroorzaken in sociale situaties. Alert zijn voor zweetoksels op het werk is daardoor erg storend. Gelukkig bestaat de zweetoksel behandeling Noordwijk.

Zweetoksel behandeling Noordwijk

Door het aanbod in behandelingen kunnen zweetoksels op meerdere manieren behandeld worden bij de Roosevelt kliniek. In de meeste gevallen wordt eerst een lokaal middel uitgeprobeerd, zoals aluminiumchloride. Bij ernstige zweetoksels is dit echter niet genoeg, dus wordt iontoforese toegepast. Er wordt met iontoforese een zwakke stroom over de zweetklieren geleid, die ze dan deactiveert. Deze methode kan ook op handen en voeten worden ingezet. Optimaal resultaat wordt echter met spierverslapper of miraDry behaald.

spierverslapper

spierverslapper is een eiwit dat zweten tegengaat. Het aanbrengen gaat met een naald, die tot de overgang van huid naar vet in het weefsel gaat. Er kunnen kleine bultjes gaan vormen na het inspuiten. Twee tot vier dagen na de injectie wordt de werking zichtbaar en na twee weken is deze optimaal. De werking blijft zichtbaar voor drie tot zes maanden, waarna de behandeling opnieuw uitgevoerd kan worden. spierverslapper heeft een hele goede werking, met als nadeel dat dit tijdelijk is.

MiraDry in de Roosevelt kliniekzweetoksel behandeling Noordwijk

MiraDry maakt gebruik van microgolven, die de zweetklieren opwarmen tot deze kapot gaan. Dit heeft een permanent effect, omdat de kapotte klieren geen reparatie ondergaan door het lichaam. Op de site staat meer info over miraDry. Als een van de voorlopers in het gebruik van miraDry, heeft de Roosevelt kliniek erg veel ervaring met deze techniek.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.
Actuele prijzen van de spierverslapper en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst. (zie prijslijst)

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen