Zweetoksels voorkomen

zweetoksels voorkomenZweetoksels kunnen erg ongemakkelijk zijn in sociale situaties. Als de eerste linie om zweetoksels te voorkomen zoals deodorant niet genoeg is kan er worden uitgeweken naar behandelingen voor zweetoksels voorkomen. Zo kan men iontoforese, botoxinjecties of miraDry toepassen.

Zweetoksels voorkomen

Bijna alle mensen hebben wel eens last van zweetoksels. Dit kan zijn door sport of warmte, maar ook door stress, angstigheid of bij consumeren van pittig eten. Als deodorant niet genoeg bescherming biedt dan kan een behandeling worden ondergaan bij de Roosevelt kliniek. Zo kan zweetoksels voorkomen met een botoxinjectie, iontoforese of de nieuwe miraDry behandeling. Elke behandeling heeft andere eigenschappen en de dermatoloog van de Roosevelt kliniek bepaalt per persoon wat de beste uitkomst zou opleveren. Dit is afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt en de ernst van de aandoening.

Behandelingen minder zweten

De behandelingen hebben allemaal een andere werking, waardoor de uitkomst kan verschillen. Iontoforese is een behandelvorm die de zweetklieren met een lichte stroom uit zet. Botox is een eiwit dat wordt ingespoten om de aanmaak van zweet te remmen. Sinds een paar jaar gebruiken wij ook miraDry, een behandeling waarbij de zweetklieren met microgolven kapot worden gemaakt. De microgolven dringen door tot de zweetklieren, maar niet verder om de rest van het lichaam niet lastig te vallen. Op de site vindt u meer informatie over miraDry. Door de verschillende technieken is er een verschil in resultaat bij de behandelingen voor zweetoksels voorkomen.

Onderscheid tussen behandelingen

Botox werkt uitstekend tegen overmatig zweten en werkt na twee weken al optimaal. Wel wordt botox langzaam afgebroken waardoor na 3 tot 6 maanden opnieuw behandeld moet worden om het effect te behouden. MiraDry heeft een permanente werking, omdat de zweetklieren die kapot zijn niet hersteld worden of opnieuw worden aangemaakt. De Rooseveltkliniek is erg ervaren met de miraDry behandeling voor zweetoksels voorkomen. De techniek is bij ons al vroeg in gebruik genomen en wordt nu veel toegepast.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de dermatologen voor effectieve behandeling tegen zweetoksels. Klik hier.

Actuele prijzen van de botox en miraDry behandeling vindt u in de prijslijst.

Geen wachttijden voor behandeling

Persoonlijke aandacht in een professionele vertrouwde omgeving

Behandeling door gecertificeerde en gerenommeerde dermatologen